Felixomalin

Felixomalin

måndag 14 juli 2014

Missbruk

Vi somnade till en vacker solnedgång över sjön och ljudet från bjällran på en ren som spatserade rundor i närheten av tältet.

Hyfsat utvilade fortsatte vi söderut och pausade först i Moskosel, på campingen, där det erbjöds nyrökt röding och ett dopp i sjön. Backarna var nästan uteslutande av uppåtkaraktär idag och vi motiverade oss med en påse bilar, en hel munfull vid varje krön. Vid sextiden rullade vi in i Arvidsjaur och strax därefter ut igen. Inhandlat var en 200g Marabou chokladkaka.
Om vår plan var en hälsosam och hurtig sommarsemester så låt gå nu, när vi cyklar 10 mil om dagen, men vad händer när vi slutar cykla och inte lägger av med det här glass/fika/godismissbruket!?

Malin-Felix 3-0. Det är ingen liga jag är nöjd över att leda; det är ramlingar med cykeln, sådär ograciöst från stillastående när man glömmer spänna loss vänsterfoten från pedalen. Igen.
På kvällen hade vi problem att hitta tältplats och när vi äntligen fann en, efter 119 km, var där bara sten i backen. Inatt har vi sovit i nedförsbacke med tältet knutet i två små granar. Men det gick bra det med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar